Boekentips – Secretaresseboek.nl

Boekentips – Secretaresseboek.nl

Bereiken wat je wilt
Bereiken wat je wilt… Dat klinkt niet als een alledaagse bezigheid. Toch is iedereen er elke dag opnieuw mee bezig. Hoe zorg ik dat mijn plan doorgevoerd wordt? Hoe krijg ik mijn kinderen aan de studie? Hoe haal ik die deadline? Hoe vermijd ik een dreigend conflict met mijn buren of mijn baas? In dit boek vind je een originele aanpak om dit soort kwesties het hoofd te bieden. Met een simpel vierstappenplan leer je in allerlei situaties alledaagse doelen te bereiken.
Auteur: Bert van Dijk

Assertief op het werk
Tijdens een vergadering niets durven zeggen… Werk accepteren waar je eigenlijk geen tijd voor hebt… Met een grote boog om conflictsituaties heen lopen. Recepties uit de weg gaan omdat je bang bent dat je niemand vindt om mee te praten. Dit soort subassertief gedrag kan het je in werksituaties knap lastig maken. De voordelen zijn duidelijk: je beweegt je vrijer en je kunt meer richting geven aan je leven. Assertief op het werk helpt je met het nemen van die eerste drempels.
Auteur: Carola van Dijk en Hans Elbers

Ik.nl – Wie wil je zijn op internet?
Als je mee wilt tellen in het digitale tijdperk kun je er maar beter voor zorgen dat je een goede indruk maakt op internet. Maar zien anderen je wel zoals jij jezelf graag ziet? In dit praktische boek beschrijft Carlijn Postma, bekend van Zakelijk twitteren voor beginners, hoe je een aantrekkelijke online identiteit creëert. Niet doorje mooier voor te doen dan je bent, maar door actief te werken aan een authentieke versie van jezelf op Twitter, Facebook, LinkedIn, blogs en andere (sociale) media. Wij mogen 3 exemplaren weggeven! Kijk snel op Secretaresseboek.nl voor meer informatie!
Auteur: Carlijn Postma

Stop de stapels
Heb jij moeite met het op orde brengen van je papieren? Wil jij meer overzicht in je privé- of bedrijfsadministratie? Mis jij het overzicht in je financiën? Of is je werkplek bedolven onder papieren? Dan is dit boek er voor jou. Maar ook als je je notities, adressen, post, boeken en foto’s op orde wilt krijgen en houden! Dit boek leid je op heldere wijze door je stapels heen. De 150 bijgeleverde stickers maken het je extra gemakkelijk om direct aan de slag te gaan!
Auteur: Annemiek Tigchelaar

Kijk voor meer informatie op Secretaresseboek.nl

Delen