Menu
Bedrijfsevents

Best geboekte uitje Winterberg 2022

Dit is ons best geboekte uitje Winterberg 2022! 

Best geboekte uitje Winterberg 2022

Dit bedrijfsuitje naar Winterberg is een geweldige manier om de banden tussen medewerkers te versterken en tegelijkertijd te genieten van de prachtige natuur van de bergen. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit of gewoon een gezellig samenzijn, een bedrijfsuitje naar Winterberg is de perfecte manier om een onvergetelijke tijd te beleven met uw collega’s.

Bij ons kunt u een bus huren die u en uw groep bij het bedrijf ophaalt op het door u gewenste tijdstip. Vanaf dat moment staan onze mensen klaar om uw groep een onvergetelijk weekend of midweek te bezorgen. Onze buschauffeurs zullen u en uw groep veilig naar Winterberg brengen en u kunt onderweg al genieten van de prachtige landschappen onderweg.

Eenmaal aangekomen in Winterberg, zult u versteld staan van de vele activiteiten die er te doen zijn. Van skiën en snowboarden tot rodelen en wandelen, er is voor ieder wat wils. Onze gidsen staan klaar om u en uw groep rond te leiden en te helpen bij het organiseren van activiteiten. 

Verblijf tijdens het Winterweekend

Wij hebben meerdere 4**** hotels in ons bestand waar wij met uw groep terecht kunnen. De hotels zijn via ons te boeken van 15 – 250 personen afhankelijk van beschikbaarheid en wensen. Bent u op zoek naar een top hotel. Dan is het Welcome hotel Hennesee iets voor u en uw groep. 4* + met een prachtige ligging aan de Hennesee.

Neem contact met ons op om uw bedrijfsuitje naar Winterberg te boeken!

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Zakelijkuit.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850