Menu
Bedrijfsevents

5 hele leuke bedrijfsuitjes in Sauerland

Een onvergetelijke wintersport beleving met uw collega’s in Sauerland? Kies voor een gezellige dag in Sauerland waarbij jullie de skipiste onveilig maken of een tweedaagse teambuilding in de sneeuw. Willen jullie echt het vakantie gevoel ervaren, kies dan voor een heerlijk verzorgd weekend in Sauerland of voor een meerdaagse vergadering in de sneeuw waarbij u werk en plezier combineert.

Onvergetelijke wintersportbeleving en gezellige dagje uit in Sauerland
Na slechts een tocht van 3 uur bent u al in het mooie landschap van Winterberg. Tijdens het dag arrangement kunt u zelfstandig skiën of snowboarden of meedoen met de les voor beginners. U krijgt tussendoor een lunch en als afsluiter krijgt u een heerlijke maaltijd.

Weekendje Sauerland Winterbelevenis
Tijdens dit winterweekend in Sauerland komt u goed in de winterstemming.

 • Deskundige reisbegeleiding
 • 2 overnachtingen in een 3-sterren hotel op basis van 2-persoonskamers
 • 2x ontbijtbuffet
 • 2x een lunch
 • 2x diner
 • Snow Fakkel Tour met versnapering onderweg
 • Huur ski of snowboardmateriaal (dag 2)
 • Skipas voor Wintersport Arena Sauerland (dag 2)
 • Ski of snowboardlessen
 • Snow Challenge (dag 3)

Rutschen mit Anton – Teambuilding in de sneeuw
Na aankomst kunnen de deelnemers zelf kiezen of ze mee doen met de ski of snowboard les of dat ze zelfstandig de piste gaan verkennen. Na een goed verzorgde lunch is er de mogelijkheid om zelfstandig te skiën of te snowboarden. De middag wordt afgesloten met Rutschen mit Anton. Hierbij gaan we in groepsverband sleën.

Teambuilding in de sneeuw – Bedrijfsuitje in Sauerland
Voor het echte wintersportgevoel hoeft u niet af te reizen naar Frankrijk of Oostenrijk. Winterberg en Willingen zijn de twee populairste wintersportplaatsen van Sauerland.

Dag 1: Na aankomst met eigen vervoer of per touringcar in Sauerland wordt u ontvangen door een reisleider met een drankje naar keuze.
Om alvast goed in de wintersport stemming te komen wordt er ’s avonds een Fakkel Snow Tour georganiseerd. Een gezellige wandeling met fakkels door het winterse landschap.

Dag 2: Na het ontbijtbuffet is er in het hotel een vergaderruimte beschikbaar met alle faciliteiten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in de ochtend een activiteit te plannen.
In de middag kunt u genieten van een goed verzorgde lunch waarna er ruimte is voor de wintersporters. De gevorderde wintersporters kunnen zelfstandig de piste gaan verkennen terwijl de beginners les krijgen van onze ski of snowboard instructeurs. Lees hier meer!

Vergaderen in de sneeuw – Een andere kijk op de zaak
Wilt u vergaderen in een witte omgeving? Winterberg is de perfecte locatie! Met nog geen 3 uur reistijd bent u zo op bestemming. Naast de vergadering kunt u genieten van alle schoonheden die Winterberg te bieden heef

 • Tijdens deze 3-daagse reis heeft u voldoende mogelijkheid om in een speciale omgeving te vergaderen. Lekker genieten van de sneeuw door te skiën, snowboarden, langlaufen of andere winterse activiteiten.
 • U verblijft 2 nachten in een 4-Sterren hotel waar u kunt genieten van een heerlijk diner of lunch.
 • De dagen worden afgesloten met gezellig borrelen in de après-skihut of in het hotel.

Benieuwd naar het totale aanbod? Klik dan hier voor alle groepsuitjes in Sauerland.

Met recreatieve groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl