Menu
Bedrijfsevents

Avondje uit met collega’s en varen in Giethoorn

Giethoorn

Na een lange werkdag is het heerlijk om even te ontspannen en de banden met uw collega’s te versterken. Boek daarom nu dit Avondje uit met collega’s en varen in Giethoorn! Als u op zoek bent naar een gezellig bedrijfsuitje, dan is dit de perfecte keuze! Giethoorn, ook wel bekend als het “Venetië van het Noorden”, biedt een betoverend decor met prachtige grachten en sfeervolle waterwegen. Bij ons kunt u aan boord stappen van een elektrische rondvaartboot en genieten van een ontspannen vaartocht. Tevens geniet u van een heerlijk diner of barbecue in een restaurant aan het water.

Ontdek waarom Giethoorn de ideale bestemming is voor uw volgende bedrijfsuitje.

Avondje uit met collega’s en varen in Giethoorn

Giethoorn staat bekend om zijn idyllische landschap en authentieke waterwegen. Na het werk is het extra bijzonder om dit sprookjesachtige dorp te ervaren wanneer de drukte is weggeëbd. Stap aan boord van onze comfortabele elektrische rondvaartboot en laat u verwennen met twee consumpties terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. De rust en stilte van de omgeving zorgen voor een ontspannen sfeer, perfect om bij te praten met uw collega’s en nieuwe herinneringen te creëren.

Culinair genieten aan het water:

Na de rondvaart is het tijd om te genieten van een heerlijk diner of barbecue in het sfeervolle restaurant aan het water. Hier kunt u ontspannen en genieten van de culinaire hoogstandjes die de Achterhoek te bieden heeft. Het restaurant biedt een gevarieerd menu met smakelijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. Of u nu kiest voor een uitgebreid driegangendiner of een gezellige barbecue, het zal zeker een feest voor de smaakpapillen zijn.

Teambuilding en plezier:

Een avondje uit in Giethoorn biedt niet alleen de mogelijkheid om te ontspannen, maar ook om de teamgeest te versterken. Het is een uitgelezen kans om uw collega’s beter te leren kennen buiten de werkomgeving. Samen varen door de schilderachtige grachten, samen genieten van lekker eten en samen plezier maken, versterkt de band en zorgt voor een positieve werksfeer. Grijp deze gelegenheid aan om teambuildingactiviteiten te organiseren of gewoon te genieten van elkaars gezelschap.

Boek nu en ga gezellig een Avondje uit met collega’s en varen in Giethoorn!

Ik help u graag verder met het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst!

Met vriendelijke groet,
Jet Reijmer
Businessbookers.nl
Mail: reserveringen@businessbookers.nl
Tel: 088-5405850