Avondje uit in Amsterdam

Avondje uit in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en mag aanspraak maken op de titel “Wereldstad”. Vele verschillende kanten van Nederland zijn terug te zien in deze stad. Oude gebouwen, moderne architectuur, musea, natuur en nog veel meer. Amsterdam heb je niet in één dag bekeken. De stad heeft maar liefst 165 grachten en 1281 bruggen. Dat zijn nog meer bruggen dan in Parijs en nog meer grachten dan in Venetië!

De Dam
De Dam is een plein in het centrum van Amsterdam. Het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Aan het plein staan bekende gebouwen, zoals Madame Tussauds, Paleis op de Dam, de Nieuwe Kerk en het Krasnapolsky Hotel. Tevens is Nationaal Monument, opgericht voor de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, ook aan dit plein gelegen. In de zomer is de Dam ook zeker een bezoekje waard, hier zijn dan namelijk veel duiven te vinden.
De Wallen
De wallen zijn over de hele wereld beroemd. Het zijn een aantal straten waar prostitutie plaatsvind. De wallen worden ook wel het “Red Light District” genoemd, dit is vanwege de rode lampen die voor de woningen van de prostituees hangen. De naam wallen is afgeleid aan de burgwallen die in het centrum van Amsterdam liggen.

Een avondje uit in Amsterdam is erg gezellig! Restaurants, cafe’s, bioscopen en discotheken. Vanalles is er mogelijk om uw avond tot een succes te maken. Voor de leukste avondjes uit in Amsterdam kunt u bij ons terecht!

 De bruisende stad Amsterdam heeft alle ingrediënten voor een spetterend bedrijfsuitje in amsterdam. Wat dacht u van een spannend personeelsfeest, levendig themafeest, bijzonder bedrijfsfeest of een van de vele andere Amsterdamse feesten die u hier vindt.

Avondje uit in Amsterdam?

Delen