All in Feestarrangement – te gek bedrijfsfeest in Limburg

All in Feestarrangement – te gek bedrijfsfeest in Limburg

All in Feestarrangement – te gek bedrijfsfeest in Limburg! Het is een uitstekende feestlocatie voor uw bedrijfs- of personeelsfeest. Met dit all in feestarrangement weet u waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen. Tijd dus voor iedereen om lekker te feesten!

Feestjes bouwen doen wij al jaren met hart en ziel !
All in Feestarrangement – te gek bedrijfsfeest in Limburg! De zalen op deze locatie zijn in te delen van 25 tot 250 personen en bieden dus veel mogelijkheden. Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg. Het is een perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of afdelingsfeest.

All in feestarrangement
Naar wens zetten wij veel of weinig zitplaatsen klaar, een dansvloer, een bar, extra decoratiemateriaal…
Wij regelen voor u een DJ en in overleg met hem bepaalt u de muziek. 70, 80, 90 er jaren…..
Wij hebben een “all inn” feestarrangement samengesteld, zodat u vooraf exact weet wat de kosten zijn voor uw bedrijfsfeest en er achteraf geen vervelende verrassingen zijn.
Feestlocatie op 4-sterren niveau
Elk van onze 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

De kamers
Ons hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting. De kamers zijn in 2012 gerenoveerd.

Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 18 suites? Voorzien van een kingsize bed, overdekt balkon, minibar, badkamer met whirlpool en aparte douche, zithoek en een aparte toiletruimte.

Dit bedrijfsfeest in Limburg is inclusief:
Drankenarrangement van 20.00 tot 01.00 uur (bier – fris – wijn -koffie)
DJ die de gehele avond muziek verzorgd
Heerlijk warm / koud buffet
Prijs: € 55,00 p.p.

Minimum aantal personen voor dit arrangement is 50.

Willen uw gasten na het feest lekker blijven slapen? Dan kan dat uiteraard.
Voor de prijs van € 45,00 per persoon inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet (op basis van een tweepersoonskamer).bedrijfsfeest Limburg 2

De prijs van dit bedrijfsfeest in Limburg is geldig tot 31 december 2013.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.

Meer informatie over dit arrangement.

Delen