Menu
Vergaderen

Aanbieding voor vergaderen: All in Vergaderen op een Landgoed

Uw bijeenkomst geheel verzorgd op één locatie? Het Landgoed is in 2012 geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht. De vergaderruimtes zijn voorzien van de laatste techniek zoals hd-lcd schermen en de zalen op de 2e verdieping hebben airco.

Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u prachtig uitzicht op de oudste stenen duiventoren in Nederland. Een bijzondere vergaderlocatie, rustig gelegen in Rijswijk en uitstekend bereikbaar vanuit de grote steden in Zuid-Holland.

Vergaderlocatie met luxe vergaderzalen
Het landgoed ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de oprijlaan van het landgoed bereikt u het monumentale landhuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de oudste duiventoren in Nederland. De locatie is geschikt voor vergaderingen, diners en recepties.

De ruimtes zijn geschikt voor 6 tot 50 personen. Op de 2e verdieping bevindt zich een grote koffielounge waar u uw gasten kunt ontvangen en kunt laten pauzeren. De lunch en het diner worden geserveerd in de stijlruimtes op de begane grond. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de vijver.

Het landgoed is eenvoudig te bereiken vanaf de A4 en A13 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Nieuw jasje
Het landgoed is in 2012 geheel gerestaureerd. Maandenlang stond het Landhuis in de steigers, omwikkeld met zeil: de hele buitenkant is opgeknapt. Binnen is op de begane grond de stoffering en de inrichting geheel vernieuwd en op de eerste en tweede etage zijn nieuwe vergaderruimtes gekomen.

Met een eigentijdse sfeer en warmte die past bij het historisch karakter van het Landgoed en voorzien van de modernste techniek. En in de kelder is een nieuwe keuken geplaatst waar elke kok jaloers van wordt.

Boek hier het all-in vergaderen op een landgoed in Zuid-Holland.