Menu
Vergaderen

8-Uurs vergaderarrangement in Amsterdam

Voor een dag vergaderen, training of boardmeeting op een uitstekend te bereiken locatie, in een bijzondere en unieke ruimte die beschikt over uitstekende faciliteiten! Laat u op die dag dan inspireren en boek uw meeting op deze unieke vergaderlocatie of trainingslocatie gelegen aan de rand van Amsterdam.

Boardrooms van 8 tot 22 personen
De vergaderzalen voldoen aan al uw wensen voor zakelijke presentaties, board-meetings en private dinings. De zaal beschikt over comfortabele stoelen, een televisiescherm om te presenteren en faciliteiten voor videoconferencing. Door de sfeervolle open haard wordt een warme en intieme setting gecreëerd. De grote ronde ramen bieden verder veel daglicht en een prachtig uitzicht over Amsterdam.

Hotelkamers en faciliteiten
Het hotel beschikt over 120 kamers welke voorzien zijn van gratis WiFi, flatscreen televisie, airconditioning, extra grote bedden en een opvallende designdouche in transparante, glazen cilinder douchecel midden in de kamer. De kamers beschikken over grote ronde ramen met prachtig uitzicht.

Het design van de kamer maakt een perfecte mix tussen zakelijk en vrije tijd mogelijk. De hoge, ronde raampartijen variërend in grootte van 4 tot 8 meter, versterken het ontwerp van het hotel zowel binnen als buiten. U waant zich door het vele licht en het doordachte kleurgebruik in een loft, met spectaculair uitzicht over Amsterdam.

Het hotel beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten, zodat u kunt genieten van een comfortabel en onbezorgd verblijf.
De SKYlounge Pi met skybar, live cooking en unieke Whaletone vleugel, SKYrestaurant Pi, sfeervol dakterras voor de rokers, 6 vergaderruimten met moderne vergaderapparatuur en open haard, ook geschikt voor private dining, (Elektrische) fietsverhuur, Brizio Coffee bar op de begane grond, voldoende parkeerfaciliteiten onder en boven de grond , gratis WiFi en shuttle service.

Bij dit 8 Uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie of thee en lekkernijen
  • Gebruik van de plenaire zaal, ovale boardroom opstelling
  • Gebruik van 1 flip-over met stiften en papier
  • Gebruik van 1 55 inch televisie met presentatie mogelijkheden
  • Onbeperkt koffie en thee in de plenaire zaal, inclusief groene appel
  • Flessen water & meeting mints in de zaal
  • Schrijfmateriaal en papier in de zaal
  • Volledig gratis gebruik van Wi-Fi
  • 1x Luxe broodjeslunch

Klik hier voor meer informatie of bekijk hier het totaalaanbod van Vergaderen in Amsterdam.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl