Menu
Nieuws

Bijzondere vergaderlocatie op het strand in Zandvoort

Prachtige vergaderlocatie OP het strand in Zandvoort

De combinatie van het strand en de vrije, gemakkelijke en ongedwongen sfeer bij Safari Club zorgen ervoor dat u creatief en ontspannen kunt vergaderen. Er kan in verschillende ruimtes worden vergaderd. Van kleine brainstormruimte in ons paviljoen tot het aparte Beachhouse waar presentaties gegeven kunnen worden. Natuurlijk zorgen wij voor genoeg koffie, thee en koud water. Flexibel werken in een inspirerende omgeving, dat is wat wij aanbieden. Om de vergadering in sfeer af te sluiten kunnen jullie even napraten onder het genot van een koud biertje en de Safari braai (BBQ).

Teambuildingsactiviteiten op het strand

Ook een uitje voor uw werknemers, team of collega’s, bijvoorbeeld in combinatie met een vergadering, training of teambuildingsdag, kunnen wij voor u verzorgen. Bij Safari Club zijn alle soorten uitjes mogelijk door verschillende samenwerkingen met leidende uitjesorganisaties uit de branche. Zo staat Expeditie Robinson permanent opgesteld, kunt u Powerkiten of iets meer ontspannen door bijvoorbeeld Wie is de Mol te spelen. Alle activiteiten worden professioneel begeleid door de organisaties. Na de activiteit staan we natuurlijk klaar met een koud biertje en een heerlijke barbecue.

Strandfeestje na een dag vergaderen!

Wilt u uw werknemers bedanken voor hun inzet van de afgelopen periode? Een nieuw product lanceren? Of heeft u als bedrijf iets anders te vieren en wilt u dit doen op een bijzondere locatie? Wij staan klaar om onze Safari Club om te bouwen tot de perfecte feestlocatie op het strand. Bij ons is alles mogelijk, van borrel en barbecue op het terras, tot aan uw eigen feest in ons strandhutje, ’t Beachhouse. Onze DJ zal zorgen voor de muzikale verrijking en de rest van ons team zal achter de Braai staan of het kampvuur aansteken. Kortom; wij verzorgen jouw ideale feestje op toch wel één van de meest sfeer verhogende plekjes van Nederland.

terras

 

 

 

 

 

binnen beach cllub

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • Vergaderruimte
  • Zaal met koffie, thee en water
  • Prijs: € 18 per persoon.
  • Vanaf 10 personen.

 

Teambuildingsactiviteiten zijn er in alle prijscategorieen.

Een Safari BBQ kunnen wij al aanbieden vanaf € 14,- per persoon.Een externe vergadering op het strand hoeft dus niet per se veel te kosten.

De prijs van dit arrangement op het strand in Zandvoort is geldig tot en met 31 december 2013.
De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vergaderen.nl