Menu
Home / Vrije tijd

Compleet dagje uit in Den Bosch

Zeer compleet uitje – Dagje uit met uw collega’s of vrienden

Een bedrijfsuitje dat anders moet zijn dan alle andere uitjes die u heeft georganiseerd. Dan zit u goed met dit arrangement. U ontdekt de stad aan de hand van het spannede Da Vinci Code, waarna u een rondje maakt op de solex.Tot slot gaat u ook nog uw eigen Bossche Bol maken. Een uitje net even anders, maar met voor ieder wat wils.

Da Vinci Code in Den Bosch
Midden in het centrum van Den Bosch staat een kluis. Deze kluis heeft een code. Kraak de code en……de verrassing is voor u!
In groepjes van maximaal zes personen gaat u pad in Den Bosch. Met het mobieltje krijgt u verschillende coördinaten te zien, die wijzen waar u heen moet. Op de aangegeven plekken gaat u verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Maar let op, dit kan alleen als u op de juiste plek bent!

Voor elke opdracht die u goed uitvoert, krijgt u een cijfer. Blijf dus scherp en werk goed samen!
Alle opdrachten goed uitgevoerd? Ren dan zo snel mogelijk naar het beginpunt. Het eerste team dat de kluis bereikt, mag de kluis kraken. Zal de code kloppen…?

Workshop Bossche Bol maken
U gaat naar Den Bosch toe, Zoete Lieve Gerritje…….En daar hoort natuurlijk een Bossche bol bij. Die gaat u zelf maken, maar hoe?In onze workshop gaat u zelf aan de slag om helemaal uw eigen Bossche bol te maken.Van onze experts krijgt u een duidelijke uitleg. Met het duidelijke recept, professioneel keukengerei en de nodige ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Van het stijf kloppen van het slagroom en het maken van de chocolade. Laat u verrassen hoe lekker uw eigen Bossche bol is…..

Solex Rijden
Solex rijden is te gek! De jonkies vinden het vet cool en de ouderen onder ons gaan even terug in de tijd…
Doe Den Bosch laat Jong en Oud genieten van een dagje uit op de Solex. U kiest 1 van de routes en gaat zelf de stad ontdekken.

Voor meer informatie over dit arrangement  klik dan hier.  Voor andere uitjes klik dan hier.